Endinsa’t en un espai de reconnexió amb la teva pròpia intel·ligència corporal. Comença a sentir i a descobrir els vincles amb el teu infant des de la percepció del cos.

//Aquesta activitat està ajornada // Pendent de nova data//

 

Us presentam aquesta proposta d’Alba Bosch que consisteix en generar un espai on la persona adulta es permeti “baixar al cos”, on comenci a reconèixer-se i a moure’s des del propi plaer corporal. Des d’aquest nou lloc, comencem a observar i a relacionar-nos amb el nostre infant.
A través de la presència es lliura l’espai i es dona valor a les necessitats que puguin anar sorgint en cada participant. Per això, tot i treballar dintre d’un marc i unes dinàmiques es dóna importància a l’espontaneïtat que crea l’autenticitat de la sessió.

 

Data: 21 de març

Horari: Dissabte d’ 11:00-12:30h 

Lloc: L’Òliba. Espai de creixement i descoberta (C/Om 9, Sant Joan de Mollet)

Preu : 20€ per família

Edats: 0 a 1 any i 1 a 2 anys. 

Inscripcions a: 606622996 (Alba). Places limitades.

Sobre la tallerista
El meu nom és Alba. Vaig néixer a l’Empordà. Després d’haver viscut una llarga temporada a Barcelona i un temps a Irlanda actualment he tornat a les meves arrels. On estic realitzant sessions de ioga orgànic i fent un treball intern i professional.
M’he format en l’àmbit de l’educació alternativa el ioga i la criança. He estat treballant durant 1 any en una escola infantil de pedagogia Waldorf i durant dos anys en una escola d’educació viva (un dels quals he estat acompanyant el grup de nadons). Des de fa molts anys que participo en l’educació en el lleure tant com a monitora i directora. També formo part del CEE (centre excursionista empordanès). És a dir que d’alguna manera o altre sempre m’envolto d’infants.
Hi ha en mi present un interès en la descoberta corporal i l’autopercepció de fet continuo formant-me per aprofundir més en aquest àmbit.

La cura, la consciència i la salut forment part del meu treball com a dona com acompanyant i com a facilitadora de tallers.
Exploració corporal amb família / Activitat ajornada

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.