El Niu neix per caminar cap a un acompanyament respectuós a la infància, des del nostre projecte i a la resta de la nostra societat, perquè:

– Creiem en la necessitat de crear vincles afectius segurs en la infància, i de construir les nostres emocions de forma respectada, així com una lliure expressió del joc i el moviment, com a bases d’un desenvolupament íntegre de la persona.
– Creiem en la importància de l’educació com a eina de transformació social, i créixer cap a una societat més justa, igualitària, auto gestionada i humanista.
– Creiem en la implicació de la família en els espais dels nostres infants. Creiem en la criança compartida i en l’aprenentage i el creixement fet en grup.

I per això volem:

– Oferir un espai d’Acompanyament Respectuós per a Infants de 2 a 6 anys.
– Acompanyar a les seves famílies amb cura i respecte, facilitant-ne la integració grupal i el creixement i l’aprenentatge d’estratègies pedagògiques i de criança.
– Ser un equip pedagògic en constant creixement i aprenentatge, on el suport mutu i l’acompanyament respectuós siguin també la forma de treballar.
– Difondre la pedagogia viva a través d’activitats, portes obertes i acollint voluntaris per tal de fer arribar el canvi més enllà de les nostres portes.

El dia 12 de setembre iniciem un nou curs amb molta il·lusió. Encara queden places, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a elniu@loliba.org i fer-nos totes les preguntes que tingueu!

 

Inici de curs